Stoere betonlook

En nu iets heel anders

Het is WAAR. Meestal zijn wij bezig met glad stucwerk en airless spuitwerk. Als je onze filmpjes op Facebook eens bekijkt en ons soepel door die ruimtes ziet bewegen met die spuit, zou je denken dat we niks liever doen en niks anders te doen hebben. Maar dat is nu weer NIET waar.


Neem nou betonlook

Dit is iets voor klanten die een beetje out-of-the-box durven te denken. 'Betonlook stucwerk' is precies wat het zegt: stucwerk dat eruiziet als beton. Het is een prima alteratief voor tegels in de badkamer en keuken, maar misstaat ook absoluut niet in een woonkamer of kantoor. Het geeft je ruimtes een stoer, industrieel karakter. Oud en toch modern. Geen wonder dat wij het leuk vinden als we zo nu en dan ook met betonlook aan de slag kunnen, want het resultaat mag er wezen!


Betonlook saai? Echt niet!

Saaie grijze wanden? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Je kunt kiezen voor fris lichtgrijs, maar betonstuc is er ook in andere kleuren. Ook zijn er diverse technieken om betonstuc aan te brengen, zodat de wandafwerking een rustige of juist drukke structuur vertoont. De keus is aan de klant. Populair is de combinatie van glad (wit) stucwerk met betonlook: één of meer wanden in een andere structuur en kleur, dat springt eruit in je interieur. En onze vakmannen werken het betonlook stucwerk natuurlijk perfect af.


Tip

Kies je voor betonlook, vraag ons dan eerst om advies, want er is een grote keus in materialen en technieken (bijv. ook betonlook verf) en niet alles is geschikt voor elke ruimte, binnen of buiten.