Airless spuiters in actie

Van buiten naar binnen

De herfst komt eraan. Kou, storm, regen! Als de zon even schijnt, leuk voor een wandeling in het bos. Maar ook een mooi moment om de aandacht te verleggen van buitenschilderwerk naar binnenschilderwerk. Niet zelf doen, hoor. Wij kunnen dat sneller, mooier en ook nog voordelig.


Airless spuitwerk troef

Dan hebben we het natuurlijk over airless spuiten. Schilderen met de kwast of roller kan zijn charme hebben in oudere panden, maar de meeste klanten die een nieuwbouw-woning kopen of een ouder pand willen renoveren, kiezen voor strak stucwerk en schilderwerk. Zo hebben we al vele interieurs verfraaid, van luxe villa tot appartement, van sportschool tot bedrijfspand. Wij trots, klant tevreden.


Nee nee, niet alleen wanden

Muren en plafonds, latex spuiten, daar denk je toch al gauw aan bij airless spuitwerk. Maar vergeet niet dat wij ook lak kunnen spuiten en dat opent perspectieven. Kozijnen, ramen (niet de ruiten, gekkie), deuren, trappen, plinten, zeg maar al het houtwerk zetten wij met onze professionele apparatuur perfect in de lak. Nadat we alles netjes afgeplakt hebben natuurlijk, want dat is ook een kunst.


Tip

Als je je wanden en plafonds hebt laten spuiten, steekt de rest er vaak sjofeltjes bij af. Ook aan een opknapbeurt toe dus. Laat ons alles in één keer doen: dat scheelt tijd en dus geld. BINGO!