Airless spuitwerk maxi

Spuitwerk in elk seizoen

Wat een lente! Niet dat het zo koud is, maar die sombere luchten en die regen! Terwijl collega-schilders balen dat ze buiten niet aan de slag kunnen blijven, werken wij binnen stug door, want dat kan in alle seizoenen. Het ene na het andere spuitwerkproject rolt gaaf uit onze handen.


Airless latex en lak spuiten in 't groot

Airless spuiten van één woning, dat is een mooi afgebakende klus en goed te overzien. Maar soms gaat het om grote projecten voor spuitwerk, zoals een aantal nieuwbouw-woningen, een kantorencomplex of de renovatie van een grote fabriekshal. Dan is strakke planning een must. Wat moet eerst en waar begin je? Wanneer en waar heb je bepaalde materialen en machines nodig? En dan regelen dat die er zijn. Hoe werk je efficiënt samen met andere bedrijven en hoe houd je je eigen mensen continu aan het werk? Wij weten dat, we kunnen dat en we doen dat.


Groot project: meters maken

Ja, inderdaad, onze schilders maken heel wat meters bij een groot spuitwerkproject. Maar evengoed moeten we zorgvuldig te werk gaan. Zeker bij een renovatie moeten wanden en/of plafonds eerst vlak gemaakt worden: scheuren en gaten vullen, bijschuren, soms zelfs opnieuw stuken. Alles wat niet gespoten hoeft te worden, moet afgeplakt worden. Goede voorbereiding kost dus tijd, maar daarna plukken we de vruchten, want dan vordert het spuitwerk snel, met een strak eindresultaat. Mooi vak, mooi vakwerk, waarop we na vele jaren nog steeds trots zijn.


Tip

Een groot project houdt ons van de straat, maar ook voor klanten met kleine opdrachten staan wij in de startblokken. Je kunt rekenen op professioneel airless spuitwerk, met alles erop en eraan. Gewoon vragen en wij gaan het gewoon doen!