Druk met airless spuiten

Schilders in de bocht

Airless spuitwerk is IN! En geen wonder, want het is mooi, strak en voordelig. Wij hebben dus niet te klagen over werk. We pendelen het land rond, van Roermond naar Eindhoven, van Sittard naar Helmond, of nog verder weg naar een klus in Arnhem. En nu zitten we in Kerkrade.


Lekker binnen schilderen

Mooi weertje buiten, maar wij zijn blij dat we binnen vooruit kunnen. Favoriet bij onze klanten is momenteel de combi glad stucwerk en latex spuiten. En dat doen we met plezier, vele vierkante meters. Het is gewoon niet te geloven hoe snel dat spuiten gaat, als alles eenmaal afgeplakt is. Het grote bedrijfspand waaraan we nu begonnen zijn, is weer een mooie uitdaging. Gaan met die banaan! 


Leuke accenten

Ja, het is vaak meters maken, ons stucwerk en spuitwerk. Saai? Fluitje van een cent? Nou nee, er zijn altijd wel moeilijke hoekjes waar een vakman zich op uit kan leven. Of de klant wil iets bijzonders, zoals een wand met sierstucwerk of een verdeling in twee kleuren. Dan zetten we die kleurvlakken met superstrakke lijnen tegen elkaar aan. Zo'n perfect resultaat, daar zijn we trots op.


Tip

Zelf al eens geprobeerd glad te stuken of strak te spuiten? Valt tegen, hè? Wij hebben de vakmensen, machines en materialen om er echt iets moois van te maken, en ook nog voor een mooie prijs.