Stucwerk en spuitwerk

Gewoon doorwerken

De donkere dagen voor kerstmis, ze zijn er weer, maar wij gaan niet bij de pakken neerzitten. Stucwerk en schilderwerk genoeg, dus lekker doorwerken. En sommige klanten zijn ook echt doorpakkers. Als ze eenmaal besluiten hun woning op te laten knappen, dan ook meteen goed! 


De halve woning graag

Zo hadden we een tijdje geleden een mooie klus, nou ja klus... zeg maar project. Of we de woonkamer annex keuken, de hal en het trappenhuis konden renoveren? Tuurlijk kunnen we dat, maar wel even goed overleggen, want de keuze van materialen, structuren en kleuren, daar zit de klant weer jaren aan vast. Deze klant koos voor een combinatie van glad stucwerk en spuitwerk in de kleuren koel wit en stemmig grijsblauw, alle ruimtes mooi in dezelfde stijl.


Strak stuken en spuiten

Nou beweren we niet dat we deze klus in één dag geklaard hebben. Goed werk heeft tijd nodig. Dat begint al met vloeren afdekken en alles afplakken in een bestaande woning, want stuken en verf spuiten zonder een beetje te knoeien, dat gaat niet. Elke vierkante centimeter hebben we gehad: plafonds, wanden, plinten, deuren, kozijnen. En strák dat het geworden is, met een speelse afwisseling van kleurvlakken. Klant tevreden, even foto's maken, inpakken, wegwezen!


Tip

Kleuren van wanden, plafonds, deuren en kozijnen bepalen in hoge mate de sfeer in je woning: koel of warm, druk of rustig, chic of rustiek... Wij denken graag met je mee over de kleuren.