Airless spuitwerk... én meer!

Meer dan latex en lak spuiten?

Klopt, wij zijn specialist in latex en lak spuiten, maar stiekem kunnen we nog veel meer. Zoals traditioneel schilderen met kwast en roller, glad stucwerk en sierstucwerk. Dan is het echt leuk als je eens een klant hebt waarvoor je álles uit de kast mag trekken. En die hadden we!


Spuiters en schilders voor!

Flink pand, mooie grote ruimte die rigoureus opgeknapt moest worden. Zeg maar gerust een complete renovatie. Uiteraard is de klant bij ons terechtgekomen voor airless spuitwerk. Waar dat mogelijk is – of het nu om latex of lak spuiten gaat – zullen we dat ook zeker doen: strak, streeploos, voordelig. Maar soms vraagt een apart hoekje of een bepaalde ondergrond om een afwerking met roller of kwast. Zelfs de voorkeur van de klant speelt een rol bij de keuze voor traditioneel schilderwerk. Ook dat doen we graag én goed, want daar zijn we vakschilders voor.


Stucwerk en nog een vraagje

Zeker bij oudere panden moet er wel het een en ander gebeuren voor je kunt gaan spuiten of schilderen. Dan komen onze stukadoors eraan te pas om scheurtjes en gaten te dichten en de wanden vlak en/of waterpas te maken. Glad stucwerk of sierstucwerk (zoals spachtelputz of betonlook), al dan niet overschilderbaar... U vraagt, wij stuken! Maar deze klant had nog een vraag: "Schilder, kunt u ook behangen?" Tuurlijk kunnen we dat. Zo was deze klus een mooie mix van spuitwerk, 'ouderwets' schilderwerk, stucwerk en behangen. Klant tevreden, wij trots!


Tip

Ook zin in een renovatie van je interieur waarbij je al deze disciplines creatief kan combineren voor een uniek eindresultaat? Pak de telefoon! Wij denken met je mee en voeren al het werk perfect uit. Alles in één hand, gemak voor de klant.